кидала на сландо

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

кидала на сландо

Повідомлення Волчара » Пон вересня 29, 2014 14:06

Вчера товарищь попался.Продается уазик за 900 дол .Из Польши нерастаможен.Но увидев фото у каждого потечет слюна.Для приезда в Киев берет предоплату 100 уе.Вот ссылка может кто узнает эту машинку? как проучить урода?Может есть бравые одноклубники в Луцке?Хотя...можно попробовать. .http://lutsk.vol.olx.ua/obyavlenie/na-p ... 8873fb4e2c
везде
Волчара
Участник форума

Повідомлення: 158
Телефон: 0972707064
Машина: уаз патриот 2006

Re: кидала на сландо

Повідомлення Matador » Пон вересня 29, 2014 23:33

стара як світ схема!!! і в Польші хороший Уаз за 900 дол не купиш і від цього вже можна відштовхуватися! а так на майбутнє застерігайтеся від підозрілих низькіх цін на речі які на ринку набагато дорожче коштують це і є каньок кидал ниська ціна від ринкової так само як про завдатки не давайте завдаток не відомим вам людям! ше одна нова схема розводу зараз дуже актуальна дзвонить вам людина так сказати потеційний покупець ви домовляєтеся про продажу він у вас просить номер карточки і через 15 хв дзвонить вам інша людина яка називає себе бухгалтером умовно якоїсь фірми і просить у вас ваші дані і тим самим чином люди які не розуміють і кажуть всі дані з карточки пропадають ваші кровні гроші!!! такшо шановні продавці і покупці будьте пильні і розсудливі!
Аксесуари для все для 4X4 067-270-60-57 066-765-72-70
Matador
Участник форума

Повідомлення: 185

Повідомлення Matador » Вів вересня 30, 2014 0:00

і ше пару нюансів добре вдивітья на фото по перше в Польші Уаза на військових мостах майже не зустрінеш!!! по друге машина затемнена стоять розсувні форточки перейдем до колес з дисками в житті вам Поляк не продасть нову резину і діски разом з машиною як це часто буває знімають і продають все окремо!!! фотки були скачені з нету скоріш всього це уаз з України або наших близькіх сусідів!!! і Саме головне звертайте увагу при купівлі з таких сайтів на автора і кількість його повідомлень та дату реєстрації на сайті
Аксесуари для все для 4X4 067-270-60-57 066-765-72-70
Matador
Участник форума

Повідомлення: 185

Повідомлення Dream » Вів вересня 30, 2014 7:47

Напишите товарищу ценник, сколько стоит отдельно: резина, диски, лебёдка, кузов (+крыша), двигатель и пр. из всего что есть на фото, я думаю после этого вопросов не должно возникнуть...(
Трудно себе представить человека, покупающего на рынке варёную колбасу по 10 грн/кг и водку по 5...
Как по мне это даже не развод, это скорее самообман(
Dream
Участник движения

Повідомлення: 275

Повідомлення ice » Вів вересня 30, 2014 9:28

Зара з цією неконтрольованою ситуацією на Донбасі з"явилось багато наглих кидал. Ситуація, яка відбулася зі знайомою.
Продавала щось на Сландо. Короче, нарозказував їй чувак, що подарунок для дами але оплатить він якимись електронними грошима, тобто наложений платіж не катить, щоб дама його не платила за товар. На ПриватБанк кидати теж не захотів - пообіцяв перевод, але треба, мовляв бути біля банкомату саме Ощадбанку і підтвердити отримання грошей. Короче в телефонному режимі розказував, що натискати. Як вона сказала, там меню заморочене, а він торохтів на вухо - не в"їхала як мало не перерахувала свої кошти йому на картку - грошей на картці було менше, ніж вказана сума. Ну потім, звісно, як прийшла СМС про відмову в операції, то вона вкурила в чому справа. Розказала, я попросив номер і, як я люблю, зателефонував і пригрузив з понтом, що до мене звернулись із заявою і т.д. Ну чувак і обрисував, правда в культурній формі, що хрін він ложив на наші "внутрішні справи". І дійсно, що ти йому зробиш? Так би із принципу, за борзоту наказав би, а так ...
Тому будьте уважні. Якщо в когось щось не виходить і щось треба робити - посилайте зразу. Як хто хоче - знайде можливість і все перерахує як нормальні люди.
Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають Т.Г. Шевченко
ice
Участник движения

Повідомлення: 554
Машина: УАЗ-469Б MONSTER

Повідомлення boris67 » Вів вересня 30, 2014 9:44

Да причем тут ситуация на Донбассе?! А до этого, что не было таких кидаловых?! Вон тема висит уже больше полугода, только про авто риа! Причем, уверен на все 100, это одна и та же гопа работает! На авто рио их уже раскусили, вот и помелись по другим сайтам!
Причем указанный город в объяве- не факт, что злодий оттуда!
Хрен, положенный на мнение окружающих, гарантирует спокойную и счастливую жизнь.(Ф.Раневская)
boris67
Участник форума

Повідомлення: 195
Телефон: 050 443 14 91

Повідомлення ice » Вів вересня 30, 2014 13:46

boris67 написав:Да причем тут ситуация на Донбассе?! А до этого, что не было таких кидаловых?! Вон тема висит уже больше полугода, только про авто риа! Причем, уверен на все 100, это одна и та же гопа работает! На авто рио их уже раскусили, вот и помелись по другим сайтам!
Причем указанный город в объяве- не факт, что злодий оттуда!

Да при тому, що їх не дістанеш. Ніхто ж не знайде людину на окупованих територіях. Може, правда, просто прикривається.
Може й не звідти він, хоча то телефону вичисляються шахраї, а тут і картку диктує ще.
Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають Т.Г. Шевченко
ice
Участник движения

Повідомлення boris67 » Вів вересня 30, 2014 14:56

Они "картки" меняют чаще, чем мі носки :D
А вообще, вестись на такие обїяві не стоит. Вон авто риа пестрит не расстаможенніми. :evil: И причем по всем машинам указана Западная Украина. Еще не окупированная :D
Хрен, положенный на мнение окружающих, гарантирует спокойную и счастливую жизнь.(Ф.Раневская)
boris67
Участник форума

Повідомлення: 195
Телефон: 050 443 14 91

Повідомлення Dream » Вів вересня 30, 2014 15:17

ice написав:Зара з цією неконтрольованою ситуацією на Донбасі ...

:D
Обьява из Луцка....
Dream
Участник движения

Повідомлення: 275

Повідомлення ice » Вів вересня 30, 2014 15:32

Dream написав:
ice написав:Зара з цією неконтрольованою ситуацією на Донбасі ...

:D
Обьява из Луцка....

Я писав про іншу ситуацію. Описав детально декількома постами вижче.
ice
Участник движения

Повідомлення Александр 70 » Сер жовтня 01, 2014 14:31

Продаю я ГАЗ 66,он даже тут есть,так вот звонит мне "товарищ" и предлагает его купить для сьемок клипа,не глядя,цена устраивает и состояние не интнресно так-как в конце фильма-клипа его разбивают-сжигают -бросают с обрыва и забирать будут эвакуатором...Деньги они готовы перевести на карту,но только юр.лица,я говорю,что у меня есть СПД и на это тоже готов,но тут не задача...юр.лицо оч.особенное и я ОБЯЗАТЕЛЬНО должен прийти к банкомату,засунуть карту в дырку,найти центр платежей и им позвонить(суки даже на звонок не хотят тратиться) и потом они мне по телефону будут обьяснять какие кнопки жать,что бы я сам забрал свои деньги.На мой вопрос,что машину они забирают эвакуатором(они даже не смотрят что такое ГАЗ 66) я выступил с предложение отдать деньги водиле эвакуатора,а он мне,был ответ,что водителю с экспедитором нет доверия и потому одна мне дорога ,только к банкомату.Я сказал что занят и смогу позже,звонили два дня.
История №2
Нашел аналогичный польский Ланос с кондеем,газом и на дисках всего за 1100,попросили предоплату на перегон,сказал,что я "темный" и в Приватовских делах не понимаю,потому предлагаю почтовый перевод на тот адрес который скажут,замялись...предложил,что родственники завтра принесут деньги,согласились.когда друг перезвонил с другого номера и сказал,что он родственник несущий деньги и живет в их городе и спроил куда приехать?они резко уехали час назад за новой партией машин и будут через неделю....
Александр 70
Участник движения

Повідомлення: 424
Телефон: 0675183414

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість