Shurik написав:2 Олекса.
Дуже дякую за інфу.
Я планував перший день - Галич Манява Яремча, Яблонівський перевал - Рахов.(Ночовка)
Другий день - Брусілоський тракт на Сіневір. (Там ночовка)
Брусилівський тракт це 57 кілометрів, можна відвести на нього три години. До краю Німецької Мокрої 53 км, дорога нормальна. Скажімо, півтори години. Далі там брод, а за ним починається підйом на перевал дорогою-рікою (на фото). Цю ділянку в будь-якому разі варто їхати вдень, щоб добре бачити всі камінюки, і щоб було легше у разі виникнення проблем (вчасно побачити, якщо щось потече, ремонтуватись не в темряві, якщо щось відірветься). Це близько 3 кілометрів до галявинки-розвилки. Далі буде дорога в гору, що зображена на кілометрівках, дорога далі річкою, та дорога понад річкою. Дорогою в гору ми не їздили, і не знаю, чи реально буде вдертися на неї в мокру погоду. Середня дорога, що понад річкою, в мокру погоду дуже-дуже забаюрена. Нижня дорога, річкою, найменш забагнючена, але з неї сам підйом на перевал дуже крутий. Ймовірно, варто буде під'їхати до підйому нижньогю дорогою, і роздивитись. Мені здається, що за мокрої погоди нею проїхати найлегше. Від галявини до перевалу півтора кілометри. Це все треба пройти вдень. Якщо виїхати з Рахова не в обід, то, мабуть, цілком реально. Далі на Синевір дорога легка.
Завтра продовжу.