расход топлива нужна помощ

Раздел для обсуждения вопросов, связанных с моделями "60-й" серии: 3160, 3162 (Симбир), 3163 (Патриот)

Модератор: Модераторы форума

Повідомлення no exit » Суб червня 28, 2008 2:34

yuralev68 написав:Віртуальний секс, як і віртуальний ремонт авто, приносить мабуть, якесь задоволення, але не приносить результату.......(дітей).

Мабуть у когось здали нерви :?:

И не забываай ма дети страны советов :twisted: а помоч хоть советом да надо былбы он в Киеве былоб проще :wink:[/quote]
nick-name.ru/nickname/id1074573
no exit
Член клуба

Повідомлення: 2250

Повідомлення yuralev68 » Суб червня 28, 2008 3:08

Так-так, був би у Франківську-теж простіше було би. Тут не те шо нерви здадуть... якісь поради даєм і хочеться, що б машина їхала, а реально пощупать не виходить, от і думай-нормальне щось порадив чоловіку, чи навпаки -з толку збив.
yuralev68
Участник движения

Повідомлення: 669

Повідомлення deltafox24 » Нед червня 29, 2008 21:19

проехал пока всего 150 км, вроде есть различие, походу промывка дросселя помогла, но пока еще рано говорить!
deltafox24
Участник движения

Повідомлення: 1031

Повідомлення no exit » Нед червня 29, 2008 23:39

yuralev68 написав:Так-так, був би у Франківську-теж простіше було би. Тут не те шо нерви здадуть... якісь поради даєм і хочеться, що б машина їхала, а реально пощупать не виходить, от і думай-нормальне щось порадив чоловіку, чи навпаки -з толку збив.

НЕ чахни ошибочный путь это тоже путь и по нему надо пройти до кОнца чтобы в конце его выйти на правельный итогда в самом конце правельного пути тебе ждет не толко желаемый результат но опыт а его за дньги не купиш :wink:

ВО ЗАГНУЛ САМ В ШОКЕ :lol: :lol: :lol:
nick-name.ru/nickname/id1074573
no exit
Член клуба

Повідомлення: 2250

Повідомлення yuralev68 » Пон червня 30, 2008 0:16

:D :D :D Ну я то не чахну. все таки не моя машина бензу хлопає без міри, але зло бере...що машина не хоче ремонтуватись. Взяти болгарку і по капоту, по капоту, шо б знала.....Ясне діло, що причина знайдеться, а задно все перевіриться і поміняється і буде їхати, і десь зустрінемось , і випємо!!!
yuralev68
Участник движения

Повідомлення Индиец » Вів липня 01, 2008 18:38

Привет!
По поводу температуры - держится в районе 85 грд. Расход - по городу 12 - 13, по трассе при 90 км - 11. При 70 км - 10, даже меньше.
Изначально заменил провода и наконечники на свечи, сразу после покупки. Во время ТО чистили форсунки и меняли свечи (через 20 000км) Стоит борт комп, могу посмотреть режимы, если надо.
Индиец
Участник форума

Повідомлення: 109

Повідомлення deltafox24 » Вів липня 01, 2008 18:56

Индиец написав:Привет!
По поводу температуры - держится в районе 85 грд. Расход - по городу 12 - 13, по трассе при 90 км - 11. При 70 км - 10, даже меньше.
Изначально заменил провода и наконечники на свечи, сразу после покупки. Во время ТО чистили форсунки и меняли свечи (через 20 000км) Стоит борт комп, могу посмотреть режимы, если надо.

а какой бортовой комп стоит?
deltafox24
Участник движения

Повідомлення: 1031

Повідомлення Индиец » Вів липня 01, 2008 19:06

deltafox24 написав:а какой бортовой комп стоит?

PRESTIGE для Патриота
Индиец
Участник форума

Повідомлення: 109

Повідомлення maslik » Сер липня 02, 2008 10:53

yuralev68 написав:так, так -це вже ближче до тіла.
1.Вентилятор включається компом чи напряму від датчика. Якщо компом і там забито 96 градусів, значить треба міняти датчик, якщо напряму від датчика, то теж треба міняти датчик, якщо в прошивці занижена т-ра (хоч я так не думаю)-треба перепрограмовувати.
2.Ну і обовязково все таки перевірити термостат, а краще купити новий і поміняти, це по крайній мірі не дорого.
3. І здається ще шось має, не знаю шо правда....

Вопрос?: какой термостат покупать, вмагазинах предлагают летний и зимний вариант! (температура срабатывания)
maslik
Участник форума

Повідомлення: 168

Повідомлення yuralev68 » Сер липня 02, 2008 11:38

maslik написав:
1.Вентилятор включається компом чи напряму від датчика. Якщо компом і там забито 96 градусів, значить треба міняти датчик, якщо напряму від датчика, то теж треба міняти датчик, якщо в прошивці занижена т-ра (хоч я так не думаю)-треба перепрограмовувати.
2.Ну і обовязково все таки перевірити термостат, а краще купити новий і поміняти, це по крайній мірі не дорого.

Вопрос?: какой термостат покупать, в магазинах предлагают летний и зимний вариант! (температура срабатывания)

Чесно кажучи, перший раз чую про зимовий або літній варіант термостата, це якась єрунда. Температура мотора (ну скажем 90грд.) є оптимальною, для будь-яких умов експлуатації. Зимою мотор гріється довше, для того щоб нагрівся швидше, ми утепляєм моторний відсік, але коли нагрівся, треба щоб включилось велике коло охолодження, літом нагрівається все набагато скоріше і відповідно скоріше відкривається термостат, АЛЕ довше-швидше-це час, а температура спрацювання при цьому повинна бути одинакова (ну скажем тих самих 90грд.) Якщо зимово-літній термостат-це інші теператури спрацювання, то це значить, що мотор заганяють в неоптимальний режим. Треба вимагати термостат, який передбачений заводом для цього мотора.-це моя думка.
yuralev68
Участник движения

Повідомлення jek-ks » Сер липня 02, 2008 12:46

yuralev68 написав:
maslik написав:

Вопрос?: какой термостат покупать, в магазинах предлагают летний и зимний вариант! (температура срабатывания)

Чесно кажучи, перший раз чую про зимовий або літній варіант термостата, це якась єрунда. Температура мотора (ну скажем 90грд.) є оптимальною, для будь-яких умов експлуатації. Зимою мотор гріється довше, для того щоб нагрівся швидше, ми утепляєм моторний відсік, але коли нагрівся, треба щоб включилось велике коло охолодження, літом нагрівається все набагато скоріше і відповідно скоріше відкривається термостат, АЛЕ довше-швидше-це час, а температура спрацювання при цьому повинна бути одинакова (ну скажем тих самих 90грд.) Якщо зимово-літній термостат-це інші теператури спрацювання, то це значить, що мотор заганяють в неоптимальний режим. Треба вимагати термостат, який передбачений заводом для цього мотора.-це моя думка.

Як я розумію потання полягає в тому, що чомусь на Патріоті оптимальна температура Двигуна не 90 грд, а чомусь 80 грд і тому існують різні термостати, які пропонують в магазинах, і починаються питання про витрати пального і т.д. і як результат зявляються рекомендації міняти термостати на літо -зиму.
jek-ks
Участник форума

Повідомлення: 118

Повідомлення yuralev68 » Сер липня 02, 2008 13:14

по теорії-чим вища температура мотора (в розумних межах)-тим краще. На моторах без герметичної системи ця температура обмежена закипанням охолоджуючої рідини. На сучасних моторах де тиск в герметичній системі не дає рідині закипати-це 98-105 грд., на спортивних апаратах доводять навіть до 120грд. У нас я думаю норма-95-98 грд.. ну 92-93, але не 80-це 100%!
yuralev68
Участник движения

Повідомлення maslik » Сер липня 02, 2008 13:18

yuralev68 написав:по теорії-чим вища температура мотора (в розумних межах)-тим краще. На моторах без герметичної системи ця температура обмежена закипанням охолоджуючої рідини. На сучасних моторах де тиск в герметичній системі не дає рідині закипати-це 98-105 грд., на спортивних апаратах доводять навіть до 120грд. У нас я думаю норма-95-98 грд.. ну 92-93, але не 80-це 100%!

то чи може літній чи зимовий варіант термостату впливать на витрати палива? гіпотетично?
maslik
Участник форума

Повідомлення yuralev68 » Сер липня 02, 2008 13:25

maslik написав:
yuralev68 написав:по теорії-чим вища температура мотора (в розумних межах)-тим краще. На моторах без герметичної системи ця температура обмежена закипанням охолоджуючої рідини. На сучасних моторах де тиск в герметичній системі не дає рідині закипати-це 98-105 грд., на спортивних апаратах доводять навіть до 120грд. У нас я думаю норма-95-98 грд.. ну 92-93, але не 80-це 100%!

то чи може літній чи зимовий варіант термостату впливать на витрати палива? гіпотетично?

Звичайно,... я не знаю в чому різниця між цими термостатами, але той термостат, що тримає мотор холоднішим, збільшує витрату палива, бо мотор хоче багатшу суміш. І на інжекторних моторах ЕБУ зразу на це реагує збільшуючи подачу бензи.
yuralev68
Участник движения

Повідомлення maslik » Сер липня 02, 2008 13:29

yuralev68 написав:
maslik написав:

Звичайно,... я не знаю в чому різниця між цими термостатами, але той термостат, що тримає мотор холоднішим, збільшує витрату палива, бо мотор хоче багатшу суміш. І на інжекторних моторах ЕБУ зразу на це реагує збільшуючи подачу бензи.

в мене кірдикнувсь термостат, я поставив літній, витрата палива не змінилась, в місті 12-13 по трасі при 100 км/год 10-11 л, інжектор і регулятор х.х. чищу через 5-10 тис км
maslik
Участник форума

Поперед.Далі

Повернутись до 3160, 3162 (Симбир), 3163 (Патриот)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість