Модератор: Модераторы форума
yuralev68 написав:Проспався і подумав: Все таки прогамма (прошивка) зберігається на всіх блоках в любому випадку. Бо інакше після вимкнення акуми комусь прийшлось би заливати по новому прошивки, а я таких випадків не чув.
yuralev68 написав:Коди несправності ЕБУ запише по новому, якщо ті несправності не усунуті.
Самонавчання: блок переучується навіть після заливки іншої бензи, чи після заміни повітряного фільтра, дані про кількість повітря міняються і про склад вихлопних газів (якщо працює лямбда-зонд).
Тому я вважаю, що знімати напругу з ЄБУ можна в любому випадку, ніфіга йому не буде
UAZ написав:В случае отключения аккумуляторной батареи теряются
параметры самообучения блока управления. После
подключения аккумуляторной батареи для самообучения
системы управления необходимо прогреть двигатель до
рабочей температуры и обеспечить движение автомобиля
на частичных нагрузках с умеренным ускорением, а также
работу на холостом ходу до восстановления нормальных
рабочих показателей.
olegator написав:СТОП!СТОП!СТОП!![]()
Вопрос ведь был в том, что выключатель массы необходим главным образом - как экстренная помощь при непредвиденных обстоятельствах,когда дорога каждая секунда и нет времени открывать капот и откручивать клемму лежащим в наружном кармане ключиком на 10.
olegator написав:Кто подскажет иной выход кроме ВЫКЛЮЧАТЕЛЯ массы или полного затопления машины
olegator написав:.....Кто подскажет иной выход кроме ВЫКЛЮЧАТЕЛЯ массы или полного затопления машины
olegator написав:yuralev68. Дааа.Хантер добра машина. В нього досить отворів у щитку приборів, щоб можна було побачитиде та й що горить
До тогож дуже phexyj в ты зазори поливати з вогнегасника, а можна з ведра
Але річ йде про Патріот, а не Хантер, в якому підрульовий перемикач зламується за 2 сек, а провода вісмикуються за одну. В мене таке було на 469 з хантерівською люксовою торпедою.
Патріот інша машина
Повернутись до 3160, 3162 (Симбир), 3163 (Патриот)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість